Περιποίηση γενειάδας στο σπίτι: 5 Tips για ακαταμάχητο homemade αποτέλεσμα!

Η παραμονή στο σπίτι, έχει τις ευκολίες και τις δυσκολίες της. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η ιδιαίτερη περίοδος, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μια ευκαιρία για περιποίηση και φροντίδα για τη… γενειάδα σου ! 

Έτσι, η ομάδα του menscare.gr βρήκε και συγκέντρωσε όλα τα χρήσιμα tips, που θα βοηθήσουν να περιποιηθείς και να δυναμώσεις τη γενειάδα και το μούσι σου, ώστε να επιστρέψεις στην καθημερινότητα σου πιο γοητευτικός από ποτέ! 

Tip No #1

Διατήρησε την περιοχή καθαρή!

Το συχνό πλύσιμο της γενειάδα σου όχι μόνο τη βοηθάει να μεγαλώσει αλλά και να παραμείνει καθαρή. Τα γένια αποτελούν ένα νοητό πλέγμα για τα μικρόβια, το οποίο τα εμποδίζει από το να εισέλθουν στο στόμα  ή τη μύτη μας. Η καθαριότητα λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Με το Barbatus Beard Shampoo, με  97,5% φυσική σύνθεση με εκχύλισμα από φύλλο Ελληνικής Ελιάς, καθαρίζεις τα γένια σου σε βάθος, αποφεύγοντας τυχόν ερεθισμούς της επιδερμίδας!


Barbatus Beard Shampoo

 

Tip No #2

Χρησιμοποίησε ενυδατικά λάδια.

Δώσε τέλος στα άγρια, ατίθασα γένια, με το Proraso Beard Oil Wood And Spice.

Tip ορθής χρήσης: Άπλωσε μια ελαφριά ποσότητα από το ενυδατικό λάδι στα γένια σου πριν κοιμηθείς, για λαμπερή γενειάδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Proraso Beard Oil

 

Tip No #3 

Μη ξεχνάς, να χτενίζεσαι! 

Μην παραλείπεις να χτενίζεις καθημερινά τη γενειάδα ή το μούσι σου, δίνοντας το στυλ που θέλεις και απομακρύνοντας παραλληλα νεκρές τρίχες και κόμπους από την περιοχή. Με το Cosmogent Beard Hair Comb, έχεις δίπλα σου τον απόλυτο σύμμαχο, για μια ακαταμάχητη εμφάνιση! 
cosmogent beard hair comb

 

Τip No #4

Πειραματίσου, παίξε με διαφορετικά στυλ! 

Η παραμονή στο σπίτι είναι μια ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσεις διαφορετικά στυλ για τη γενειάδα ή το μούσι σου. Το καλύτερο όπλο για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα είναι το Barbatus Beard Οld School Beard Balm. Διαθέτει ένα ιδιαίτερο άρωμα από ξυλώδη αιθέρια έλαια και είναι κατάλληλο για να φορμάρεις και να δώσεις το απαραίτητο κράτημα και στυλ στη γενειάδα σου. 
Barbatus Beard Οld School Beard Balm

Tip No #5

Μείωσε τη φαγούρα !

Αν αρχίζεις τώρα να μεγαλώνεις τη γενειάδα σου είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρείσαι από φαγούρα και τσιμπήματα που προέρχονται από σκληρές τρίχες. Μείωσε τη φαγούρα και τη δυσφορία με το Proraso Beard Balm Wood and Spice ιδανικό για να προσφέρει άρωμα φρεσκάδας στα γένια σου, αφού περιέχει νότες κέδρου και κίτρου.

Tip ορθής χρήσης: Χρησιμοποίησε το μετά το πρωινό πλύσιμο και δες διαφορά 

proraso beard balm