ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Ανδρικά μαγιό και αξεσουάρ για το Καλοκαίρι 2016!
Ελεύθερος Χρόνος Μόδα

Ανδρικά μαγιό και αξεσουάρ για το Καλοκαίρι 2016!

Καλοκαίρι: μία λέξη χιλιάδες συναισθήματα! Και μόνο στην σκέψη ότι έρχεται το καλοκαιράκι και θα περνάμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία, απολαμβάνοντας την θάλασσα και τον ήλιο, αλλάζει όλη μας η διάθεση.

Τώρα όμως ξεκινάει και η διαδικασία για να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για την παραλία και να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα από ανδρικά μαγιό, εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετος, ενώ θα σου δίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό στυλ.

Για ακόμη μία φορά η επιλογή θα είναι δύσκολη, γι’ αυτό και σου ετοίμασα μια λίστα με τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για το 2016, οι οποίες συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με τις οικονομικές τιμές και την μόδα, ώστε να ξεχωρίζεις με την εμφάνιση σου ακόμη και όταν χαλαρώνεις στην ξαπλώστρα σου!

Ανδρικά μαγιό σορτς και βερμούδες 2016

Τα πιο μοντέρνα και νεανικά μαγιό για τους άνδρες είναι τα σορτς και οι βερμούδες και γενικά τα προτιμάει το γυναικείο κοινό, σε σχέση με τα σλιπ. Οπότε, αν θέλεις να έχεις μόνο θετικά σχόλια, μπορείς να επιλέξεις είτε μια μονόχρωμη βερμούδα, με κάποιο εντυπωσιακό χρώμα, είτε ένα πιο εκκεντρικό σχέδιο, όπως αυτά που έχουν τα χαβανέζικα μαγιό με τα λουλούδια και τους φοίνικες.

Βέβαια, πάντα έχεις την επιλογή και των ριγέ πολύχρωμων μαγιό ή κάποιο με abstract σχέδιο, για να έχεις ένα πιο σοβαρό και ψαγμένο look.

Αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά τόσο στις τιμές όσο και σε άλλες εξαιρετικές προτάσεις, ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στο στυλ σου μπορείς να δεις εδώ.

Ανδρικά γυαλιά ηλίου 2016

Το μαγιό είναι το βασικό κομμάτι για την παραλία, αλλά τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ ειδικά για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Δεν είναι μόνο ότι συμβάλλουν στο να έχουμε μια ωραία εμφάνιση, αλλά και στο ότι προστατεύουν τα μάτια μας από την ακτινοβολία του ηλίου.

Τα ανδρικά γυαλιά που έχω επιλέξει, όπως βλέπεις, καλύπτουν όλα τα γούστα και μπορείς να βρεις το ιδανικό ζευγάρι για το σχήμα του προσώπου σου. Μπορείς να επιλέξεις γυαλιά τύπου αεροπόρου αν έχεις πιο μακρόστενο πρόσωπο, ή τετραγωνισμένα με ντεγκραντέ ή μη φακούς αν το πρόσωπο σου είναι στρόγγυλο.

Όσον αφορά τα χρώματα, υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί χρωματικοί συνδυασμοί για όσους θέλουν να έχουν μια πιο εκκεντρική εμφάνιση, αλλά και μονόχρωμα με σκούρους φακούς για όσους προτιμούν κάτι πιο σοφιστικέ. Όλα αυτά τα γυαλιά τα βρήκα εδώ!

Ανδρικά καπέλα jockey 2016

Για να ολοκληρώσεις όμως το καλοκαιρινό σου look θα χρειαστείς και ένα jockey καπέλο. Υπάρχουν πολλές μάρκες ανάμεσα στις οποίες μπορείς να επιλέξεις, μερικές από τις οποίες είναι οι Wesc, Vans, New Era, Fox, Billabong και Element, αλλά τα πιο πρωτότυπα και εναλλακτικά σχέδια, όπως αυτό με τον Tupac είναι από την Cayler and Sons.

Καπέλα με λογότυπα, λουλούδια, αλλά και καπέλα trucker με το διχτάκι στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο κούμπωμα, για να εφάπτεται ακριβώς στο κεφάλι σου, απαρτίζουν τις προτάσεις μας. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου από εδώ!

Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα εκπληκτικά είδη καλοκαιρινής ανδρικής ένδυσης, μπορείς να επισκεφθείς το www.newcult.gr, από όπου και βρήκαμε αυτές τις εξαιρετικές ιδέες, ή εναλλακτικά αν βρήσκεσαι στην Αθήνα, μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα λιανικής της New Cult που βρίσκονται κυρίως στην Γλυφάδα: Street Store – Μεταξά 9, Supreme Store – Μεταξά 11 & Fashion Store – Μεταξά 11.
Οπότε, αν σου κέντρισε κάποια πρόταση το ενδιαφέρον τώρα ξέρεις που να απευθυνθείς!