4 φυσικά συμπληρώματα διατροφής που θα αυξήσουν την απόδοσή σας στο γυμναστήριο

Ο σύγχρονος άντρας γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η γυμναστική και την εντάσσει στη ζωή του όχι μόνο για λόγους ομορφιάς αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Η τακτική επίσκεψη στο γυμναστήριο είναι τρόπος ζωής που εκτός από γράμμωση και καύση θερμίδων μας προσφέρει και καλύτερη διάθεση και ευεξία. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με ό,τι καταπιανόμαστε, θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό με την πάροδο του χρόνου. Στη γυμναστική αυτό μεταφράζεται σε υψηλότερη αντοχή, περισσότερα κιλά στα όργανα, γράμμωση και αύξηση του μυϊκού όγκου. Για αυτόν το στόχο, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διατροφή. Χωρίς τη βοήθειά της, το σώμα μπορεί να ανταποκριθεί μέχρι ενός σημείου. Ειδικά με ορισμένα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία περιέχουν συμπυκνωμένα πολλά ευεργετικά συστατικά, θα δείτε την απόδοσή σας στο γυμναστήριο να βελτιώνεται θεαματικά και τους κόπους σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

 

Power Health pre-Workout

Πριν την προπόνηση, είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να λάβει την ενέργεια που του χρειάζεται, για να ανταπεξέλθει στο έπακρο στις ανάγκες της άσκησης. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά και αμινοξέα που βοηθούν τον αθλητή να αποκομίσει όλα τα οφέλη της προπόνησης στο σώμα του. Καφεΐνη, ταυρίνη, βιταμίνες Β6 και Β12 καθώς και αμινοξέα BCAAs είναι ιδανικά για τη μέγιστη απόδοση.

Power Health pre-Workout

 

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη είναι το συστατικό των μυών, οπότε, αν θέλετε να χτίσετε και να αυξήσετε το μυϊκό σας όγκο, θα πρέπει να λαμβάνετε σημαντική ποσότητα πρωτεΐνης καθημερινά, ώστε να ενισχύσετε την πρωτεϊνοσύνθεση. Επειδή συνήθως η ποσότητα της πρωτεΐνης που λαμβάνει ο αθλητής από το φαγητό δεν επαρκεί, προτείνεται κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πιο φυσική μορφή πρωτεΐνης που προκύπτει από την επεξεργασία του γάλακτος. Η Whey Protein της Power Health είναι εύπεπτη και εξαιρετικά αποδοτική. Θα πρέπει να τη λαμβάνετε αμέσως μετά την προπόνηση, για να διατηρήσετε και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα.

power health sport

L-Arginine

Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ, το οποίο ενισχύει την παραγωγή ενέργειας στους μύες, συμβάλλοντας στη γρηγορότερη αύξηση του μυϊκού όγκου αλλά και τη μεγαλύτερη αντοχή των μυών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες επαναλήψεις και περισσότερα κιλά στο γυμναστήριο, ώστε η μυϊκή ενδυνάμωση να επέλθει με φυσικό τρόπο. Η L-arginine της Solgar είναι ιδανική, για να λαμβάνεται πριν την προπόνηση, ώστε να βελτιώνει τα επίπεδα της αντοχής σας, όμως η δράση της συνεχίζεται και μετά την άσκηση, αφού βοηθάει τους μύες να αποκατασταθούν ταχύτερα και να δυναμώσουν.

 

Solgar L-ArginineMeta-Flex Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM

Το συμπλήρωμα διατροφής Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar είναι ένας πρωτοποριακός και αποτελεσματικός συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης, υαλουρονικού οξέος και οργανικού θείου, ο οποίος παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Θεωρείται ακόμη χρήσιμο σε καταστάσεις οστεοαρθρίτιδας. Έτσι, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους θέλουν να κάψουν λίπος, να αυξήσουν το μεταβολισμό τους αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουν και τη μυϊκή τους μάζα. Επιπλέον παρέχει την ακριβή ποσότητα που απαιτείται, για να ξεφορτωθείτε το περιττό λίπος και να αποκτήσετε γράμμωση μέσω της κατάλληλης άσκησης.

Για ακόμα περισσότερα συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν στην απαιτητική σας καθημερινότητα, πατήστε εδώ.