ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Συμβουλές για την εξεταστική
Υγεία Burn out Υγεία Άγχος - Στρες

Συμβουλές για την εξεταστική

Συμβουλές για την εξεταστική.

Ίσως η χειρότερη περίοδος για έναν φοιτητή και η πιο κουραστική. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις πρόγραμμα στο διάβασμά σου, η οργάνωση είναι το Α και το Ω. Παρακάτω θα βρεις κάποιες απλές και χρήσιμες συμβουλές για να τα βγάλεις πέρα στην εξεταστική και να κάνεις αποτελεσματικό διάβασμα!

➡️Αρχικά θα πρέπει ο χώρος στον οποίο μελετάς να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Η καρέκλες γεμάτες ρούχα και ο χαμός στο γραφείο σου σίγουρα δεν σε βοηθάει.

➡️Πολύ νερό και φρούτα είναι αυτά που χρειάζεται να συμπληρώσεις στην διατροφή σου. Απέφυγε το φαγητό απ’ έξω, εξάλλου ο χρόνος τον οποίο θα διάθεσης στο μαγείρεμα θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα.

➡️Ένας τρόπος για να μπορείς να συνεχίσεις για αρκετές ώρες το διάβασμά σου είναι τα συχνά διαλείμματα. Μια βόλτα και λίγος καθαρός αέρας θα ξεκουράσουν το μυαλό σου.

➡️Το Ίντερνετ επίσης είναι η χειρότερη αφορμή για να απόσπασης την προσοχή σου, βάλε το κινητό στο αθόρυβο και ξέχασε το για λίγο.

➡️Κλείνοντας το πιο βασικό απ’ όλα δεν είναι πάρα μόνο ο ύπνος, και αν δεν το ήξερες οι φοιτητές που προγραμματίζουν το διάβασμά τους λίγο πριν τον βραδινό τους ύπνο ή που παίρνουν ένα υπνάκο αμέσως μετά από μία περίοδο εντατικής μελέτης, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ανακαλέσουν τις σημαντικές πληροφορίες την ώρα της εξέτασης.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!