ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Καλοκαίρι και σε ζεσταίνουν τα γένια; Τα top 10+1 προϊόντα ξυρίσματος!
Ελεύθερος Χρόνος Μόδα

Καλοκαίρι και σε ζεσταίνουν τα γένια; Τα top 10+1 προϊόντα ξυρίσματος!

Ωραία και ιδιαιτέρως γοητευτικά τα μούσια, όμως το καλοκαίρι δεν υπάρχει άνδρας που δεν ζεσταίνεται από αυτά. Πολύ όμορφο είναι και το φρεσκοξυρισμένο look και φυσικά πολύ βολικό και άνετο για τους καύσωνες του Ιουλίου και του Αυγούστου. Αν, μάλιστα, χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω προϊόντα, τότε η όλη διαδικασία θα γίνει πολύ εύκολα και αποτελεσματικά, χωρίς ερεθισμούς. Γιατί το μόνο που θέλουμε στο πρόσωπό μας το καλοκαίρι, είναι ένα απαλό δέρμα που δεν θα υποφέρει από τον ήλιο και το αλάτι. Και μπορούμε να το πετύχουμε!

Αφροί και Κρέμες Ξυρίσματος

Το βασικότερο βήμα στο ξύρισμα είναι η προετοιμασία του δέρματος και των τριχών, ώστε να μαλακώσουν και στη συνέχεια να ξυριστούν βαθιά χωρίς να αφήσουν τραχιά σημεία. Οι επιλογές για αυτή την προετοιμασία είναι πολλές ανάλογα με το πόσο λιπαρό είναι το δέρμα σας και ποια υφή σας αρέσει περισσότερο:

  • Το λάδι ξυρίσματος Dr K Soap Shaving Oil είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού είναι καταπραϋντικό, μαλακώνει τα γένια και αφήνει ελάχιστη λιπαρότητα.
  • Το σαπούνι ξυρίσματος Dr K Soap Shaving Soap έχει μόνο φυσικά συστατικά και παράγει μακράς διάρκειας αφρό. Τέλειο για τους πιο παραδοσιακούς άντρες, αλλά και αυτούς που θέλουν να βλέπουν το σαπούνι να διαρκεί για μήνες ολόκληρους.
  • Η λοσιόν ξυρίσματος Lucky Tiger Liquid Shave Cream είναι πρωτοποριακή, γιατί πρόκειται ουσιαστικά για μια λοσιόν, η οποία όμως δημιουργεί κρεμώδη αφρό με ελάχιστο τρίψιμο. Ό,τι πρέπει για τους βιαστικούς αλλά και για όσους θέλουν μια ανάλαφρη αίσθηση πάνω στο πρόσωπό τους.
  • Ο αφρός ξυρίσματος Proraso Refresh Shave Foam είναι ο κλασικός αφρός που διευκολύνει πολύ το ξύρισμα χάρη στην πλούσια υφή του, ενισχύοντας το γλίστρημα του ξυραφιού. Απαραίτητος για τραχύ δέρμα και σκληρές τρίχες.
  • Η κρέμα ξυρίσματος Lucky Tiger Molle Brushless Shaving Cream έχει την ιδιαιτερότητα ότι παράγει τον απαραίτητο αφρό χωρίς πινέλο συνδυάζοντας το παραδοσιακό ξύρισμα με την άνεση και την ευκολία.

Ξυριστικές Μηχανές

Οι επιλογές στα ξυραφάκια είναι πολλές και κυμαίνονται από τις πιο παραδοσιακές μεθόδους έως τις σύγχρονες ξυριστικές μηχανές:

  • Για τους λάτρεις του παλιού καλού ξυρίσματος, η σαβέτα Proraso shavette with wooden handle προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, αφού φτάνει και στις πιο δύσκολες γωνίες ξυρίζοντας με λεπτομέρεια. Αν σας αρέσει η διαδικασία του ξυρίσματος και είστε τελειομανείς, τότε αυτή η σαβέτα θα σας κάνει να αισθάνεστε επαγγελματίες!
  • Αν θέλετε να κινηθείτε στο μεταίχμιο ανάμεσα στο μοντέρνο και το παραδοσιακό, τότε η ξυριστική μηχανή Muhle Traditional είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.
  • Και φυσικά, μην ξεχνάμε τη βοήθεια που μπορεί να μας δώσει η ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProShield, η οποία προσαρμόζεται απόλυτα στις καμπύλες του προσώπου, αφαιρεί κάθε τρίχα και προστατεύει εξαιρετικά το δέρμα από ερεθισμούς.

After Shave

Τα προϊόντα για μετά το ξύρισμα είναι απαραίτητα, για να καταπραΰνουν το δέρμα και να το αναζωογονήσουν με μια αίσθηση φρεσκάδας. Οι επιλογές είναι δεκάδες, όμως, εμείς προτείνουμε δύο που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος και έχουν πολλαπλά οφέλη:

  • Τη BARBER PRO Post Shave Cooling Mask, η οποία εκτός από ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες για το δέρμα, είναι και αντιγηραντική, αφού είναι εμπλουτισμένη με κολλαγόνο.