ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Ελλάδα και Surf
Ελεύθερος Χρόνος Ταξίδια Ελεύθερος Χρόνος Ελεύθερος Χρόνος No Limits

Ελλάδα και Surf

Ελλάδα και Surf Πάνε Μαζί! ♂️

Τα τελευταία χρόνια ομολογούμενος το surfing κερδίζει όλο και περισσότερους φίλαθλους.
Και γιατί όχι φυσικά, τη στιγμή που είναι το συγκεκριμένο θαλάσσιο σπορ συνδυάζει την απόλυτη εκγύμναση του σώματος αλλά και του νου , με την διασκέδαση και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει, καθώς εσύ προσπαθείς να δαμάσεις τα κύματα!
Λίγο η θάλασσα λοιπόν, λίγο η προπόνηση που ενεργοποιεί όλο το σώμα ( λίγο και η Ελεονόρα Μελέτη που μπορεί να πετύχεις πάνω στη σανίδα της- να τα λέμε κ αυτά! ) σε οδήγησαν και σένα να δοκιμάσεις την τάση της τελευταίας δεκαετίας.

Χαβάη δεν είμαστε, αλλά είναι γεγονός ότι το χειμώνα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές στην Ελλάδα, καθώς το καλοκαίρι η ένταση των ανέμων μπορεί να ξεπεράσει τα 5 μποφόρ.

Tο Men’s Care σου προτείνει πρώτα τη μαγευτική Ικαρία και την παραλία της Μεσακτής, γνωστός προορισμός των surfers. Στο Αιγαίο, η Τήνος (παραλία της Κολυμπήθρας) και η Κρήτη (στα Φαλάσαρνα και στο Ελαφονήσι), είναι δημοφιλή σημεία για surf.
Last but not least , για εμάς που ξεμείναμε Αθήνα οι παραλίες της Βουλιαγμένης, η Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας είναι αδιαμφισβήτητα υπέροχοι προορισμοί για όσους αγαπάνε το surf!