ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Δυνάμωσε τους δικέφαλους σου με 4 απλές ασκήσεις
Άσκηση

Δυνάμωσε τους δικέφαλους σου με 4 απλές ασκήσεις

Δυνάμωσε τους δικέφαλους σου με 4 απλές ασκήσεις. ♂️

1️. Αυτοσυγκέντρωση δικεφάλων
Ακούμπησε το δεξί σου χέρι στο δεξί σου πόδι, προσέχοντας ώστε ο αγκώνας σου να ακουμπάει το μηρό σου. Σήκωσε τον αλτήρα φέρνοντάς τον προς το στήθος, κρατώντας φυσικά σταθερό το χέρι σου.

2️. Κάμψεις δικεφάλων – ξαπλωμένος
Ξάπλωσε σε έναν πάγκο 45 μοιρών κρατώντας βαράκια στα χέρια σου. Χωρίς να μετακινήσεις το επάνω μέρος των χεριών προς τα μπροστά ή προς τα πίσω, σφίξε δυνατά τους δικέφαλους και λύγισε προς τα επάνω. Κράτησε σε αυτό το σημείο για 1 δευτερόλεπτο και επέστρεψε στην αρχική θέση.

3️. Κάμψεις στην τροχαλία
Είναι οι τέλειες κάμψεις για να γυμνάσεις το δικέφαλο “σε βάθος”. Η σταθερή τάση ενεργοποιεί μεγαλύτερο αριθμό μυικών ινών από τις άλλες κάμψεις. Το μυστικό είναι η χαμηλή ταχύτητα κάμψεις με την παλάμη να κοιτάει προς τα πάνω. Το κλέψιμο με την κίνηση του σώματος είναι αχρείαστο, καλύτερα βάλε λιγότερα κιλά. Οι αγκώνες να ακουμπούν πάντα στα πλευρά.

4️. Έλξεις (με μπάρα)
Χέρια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και κράτα την μπάρα στον ύψος της λεκάνης, με τα χέρια σου να κοιτάνε προς τα πάνω. Σφίγγεις τον κορμό σου και φέρνεις την μπάρα στο ύψος του στήθους, προσέχοντας ώστε οι αγκώνες να μην ανοίγουν και να είναι κολλημένοι στο σώμα σου και το πάνω μέρους του χεριού σου να μένει ακίνητο.

Ανακάλυψε και άλλα χρήσιμα σχετικά άρθρα.