ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Γενειάδα το Καλοκαίρι, γίνεται;
Ελεύθερος Χρόνος Μόδα

Γενειάδα το Καλοκαίρι, γίνεται;

Όσο το καλοκαίρι κορυφώνεται, η ζέστη δυναμώνει και αυτό έχει ως συνέπεια να νοιώθεις πιο έντονα τις θερμές θερμοκρασίες στο σώμα σου. Ειδικά αν ανήκεις στην ομάδα όσων με πάθος διατηρούν γενειάδα, άκου με προσοχή όσα ακολουθούν, αν θες να τη βγάλεις καθαρή για τους επόμενους δύο μήνες, χωρίς να υποφέρεις από τη ζέστη.

  1. Προετοίμασε το δέρμα σου σωστά!
    Φρόντισε να πλένεις συχνά τη γενειάδα σου με το Barbatus Beard Shampoo με 97,5% φυσική σύνθεση με εκχύλισμα από φύλλο Ελληνικής Ελιάς, Tea Tree, σανδαλόξυλο, κέδρο και μέντα. Το Barbatus Beard Shampoo ενυδατώνει και να καθαρίσει σε βάθος τα γένια και το δέρμα κάτω από αυτά και να μειώσει τυχόν ερεθισμούς.
    Barbatus Beard Shampoo 250 ml
  2. Ώρα για χτένισμα! Χτένισε καθημερινά τη γενειάδα σου με το Cosmogent Beard Hair Comb και φρόντισε ώστε να αφαιρείς τις νεκρές τρίχες που επιβαρύνουν το τριχωτό της γενειάδας σου.
    Cosmogent Beard Hair Comb
  3. Βάλτε τις τρίχες σε τάξη! Χρησιμοποίησε το Prorasso Refreshing Beard oil με Ευκάλυπτο, που μαλακώνει και προστατεύει τις μεγάλες τρίχες, ενώ παράλληλα στρώνει τις πιο κοντές και ατίθασες!
  4. Το κερί είναι φίλος σου! Απογείωσε την καλοκαιρινή σου εμφάνιση και χάρισε Wet lοοκ στη γενειάδα σου με το Uppercut Deluxe Beard Balm, που θα διατηρήσει τη γενειάδα σου διαμορφωμένη και ελεγχόμενη, χωρίς πρόσθετη αίσθηση λιπαρότητας.
    Uppercut Deluxe Beard Balm 100ml
  5. Τρίμαρε όσο χρειάζεται! Αν πάλι δεν βρίσκεις τη λύση σε κανένα από τα παραπάνω, μη σκας γιατί οι περισσότεροι άνδρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επενδύουν στο φρέσκο ξύρισμα, που αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τους καύσωνες του Ιουλίου και του Αυγούστου, χαρίζει δροσιά στο πρόσωπο και απαλό άγγιγμα στην επιδερμίδα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι πριν και μετά το ξύρισμα στο Menscare.gr και…Καλό Καλοκαίρι!