ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Ανδρικά καλλυντικά : 4 συστατικά με εντυπωσιακές ιδιότητες για την τριχόπτωση
Υγεία

Ανδρικά καλλυντικά : 4 συστατικά με εντυπωσιακές ιδιότητες για την τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ο εφιάλτης κάθε άνδρα και στατιστικά έχει παρατηρηθεί ότι θα εμφανιστεί στη συντριπτική πλειονότητα της ζωής των ανδρών, ακόμα και σε μικρή ηλικία. Πρόκειται για ένα σημαντικό αισθητικό θέμα που απασχολεί, όπως είναι λογικό, τόσο τους νεότερους όσο και τους μεγαλύτερους άνδρες εδώ και αιώνες. Τα καλά νέα ότι είναι ότι η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν πλέον προχωρήσει με αλματώδη βήματα και έχουν ανακαλύψει ορισμένα συστατικά, τα οποία μπορούν να είναι πολύ ισχυροί σύμμαχοι στη μάχη με την τριχόπτωση. Κάποια από αυτά είναι φυτικά και έχει πλέον διαπιστωθεί με στοιχεία ότι μπορούν να είναι άκρως αποτελεσματικά και κάποια άλλα έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο ακριβώς για να λύσουν αυτό το χρόνιο πρόβλημα!

Δάφνη

Η δάφνη είναι από τα πιο αποδοτικά φυσικά συστατικά για την ενίσχυση της τρίχας και τη θρέψη των μαλλιών. Γι’ αυτό, άλλωστε, το δαφνέλαιο συνιστάται όχι μόνο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες με πολύ λεπτή και αδύναμη τρίχα. Τα ανδρικά σαμπουάν με δάφνη τονώνουν την τρίχα και την κάνουν να φαίνεται παχύτερη και πιο υγιής. Σας προτείνουμε και τη θεραπεία με αιθέριο έλαιο δάφνης της Apivita, η οποία εφαρμόζεται για λίγα λεπτά στο τριχωτό της κεφαλής και δυναμώνει τις τρίχες από τη ρίζα ως τις άκρες.

Δεντρολίβανο

Ένα ακόμα φυτικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει στο μόνιμο πρόβλημα των αντρών με τα μαλλιά τους είναι το δεντρολίβανο, το οποίο κάνει κάτι παραπάνω από τη δάφνη. Δεν ενισχύει απλώς την τρίχα κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται περισσότερα και πυκνότερα, αλλά βοηθάει αποτελεσματικά στην τριχόπτωση ενδυναμώνοντας τη ρίζα της τρίχας, ώστε να μειωθεί η απώλεια μαλλιών. Στο τονωτικό σαμπουάν της Apivita, το δενδρολίβανο έχει συνδυαστεί με ιπποφαές για αποτελεσματική εξυγίανση του τριχωτού, ώστε να διευκολύνει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Aminexil

To Aminexil καταπολεμά τη σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου, προκειμένου να διατηρείται η απαλότητα και ελαστικότητα των ιστών που περιβάλλουν την ρίζα ώστε να τη βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί. Με δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα υπό δερματολογικό έλεγχο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά πιο δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Δοκιμάστε το σαμπουάν της Vichy Dercos και βοηθήστε τα μαλλιά σας να βρουν ξανά τη χαμένη τους δύναμη!

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β3, Β5, Β6, Β8) έχουν την εξαιρετική ιδιότητα να προλαμβάνουν την τριχόπτωση, να διεγείρουν την ανάπτυξη νέων τριχών ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία νέων αγγείων και να διατηρούν την καλή υγεία των μαλλιών, για να αναπτυχθούν αρμονικά. Τις βιταμίνες αυτές μπορεί να τις απορροφήσει ο οργανισμός σε ικανοποιητικά επίπεδα με συμπληρώματα διατροφής, όπως το Merck Richelet Hair Strength, ενώ αποτελούν συστατικά και εξειδικευμένων σαμπουάν, όπως το Bayer Priorin, αλλά και στοχευμένων θεραπειών, όπως η Ducray Creastim Lotion.

Πατήστε εδώ, για να δείτε σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης