ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Ανακάλυψε την σειρά Apivita Mens Care
Ελεύθερος Χρόνος Μόδα

Ανακάλυψε την σειρά Apivita Mens Care

Ανακάλυψε την αντρική σειρά Apivita Mens Care στο μεγαλύτερο αντρικό site Men’s Care ♂️

Χάρη στην πρόπολη και τα αιθέρια έλαια, τα προϊόντα της σειράς έχουν ελαφριά μη λιπαρή υφή και προσφέρουν αντισηπτική δράση.
88% φυσική σύνθεση

Στο site μας  θα βρείτε τα παρακάτω προϊόντα:

▪️Απαλή κρέμα ξυρίσματος κατά των ερεθισμών με βάλσαμο και πρόπολη (99% φυσικά συστατικά): Μαλακώνει τα γένια και προσφέρει βαθύ και εύκολο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Προστατεύει την επιδερμίδα, τονώνει τη διάθεση και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

▪️Ενυδατικό after shave κατά των ερεθισμών με βάλσαμο και πρόπολη (97% φυσικά συστατικά): Περιποιείται την επιδερμίδα και καταπραΰνει πιθανούς ερεθισμούς μετά το το ξύρισμα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς και παράλληλα την προστατεύει από τις μολύνσεις μετά το ξύρισμα.

▪️Κρέμα – gel ενυδάτωσης δροσερή – μη λιπαρή υφή με κέδρο και πρόπολη (92% φυσικά συστατικά): Έχει δροσερή μη λιπαρή υφή, ιδανική για την ανδρική επιδερμίδα. Ενυδατώνει σε βάθος και τονώνει χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς, ενώ παράλληλα προστατεύει από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

▪️Σαμπουάν – αφρόλουτρο με κάρδαμο και πρόπολη (88% φυσικά συστατικά): Ένα προϊόν 2 σε 1, σαμπουάν και αφρόλουτρο, το οποίο καθαρίζει απαλά το σώμα και τα μαλλιά. Διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και τη φυσική υγρασία των μαλλιών.