Μπαίνεις φαντάρος; Αυτά τα 5 προϊόντα περιποίησης θα τα χρειαστείς οπωσδήποτε!

Ήρθε το χαρτί της κατάταξης και είσαι πελαγωμένος; Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και τι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου; Οι περισσότεροι φαντάροι φροντίζουν για τα απολύτως απαραίτητα και υποχρεωτικά, όπως τις φανέλες, τα λουκέτα και φυσικά τα έγγραφα και τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται, με αποτέλεσμα να ξεχνούν κάποια πολύ σημαντικά είδη προσωπικής υγιεινής πέρα από τα αυτονόητα, όπως η οδοντόβουρτσα και το αποσμητικό. Γιατί, όταν θα περάσει το σοκ των πρώτων ημερών, αυτό που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση όλη την ημέρα, είναι η φουσκάλα στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού ή τα ερεθισμένα μάγουλα από το σαπούνι ξυρίσματος κακής ποιότητας.

Γι’ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε τα 5 είδη περιποίησης και υγιεινής που δεν πρέπει να ξεχάσεις, για να έχεις μια όσο περισσότερο γίνεται υποφερτή θητεία.

Πάτοι για τα άρβυλα

αρβυλα

Τα άρβυλα δεν είναι απλώς ένα εντελώς άβολο παπούτσι. Είναι ένα παπούτσι που θα σου επιβάλλουν χωρίς να σε ρωτήσουν και χωρίς να σου δώσουν πολύ χρόνο να το δοκιμάσεις, για να δεις αν σου ταιριάζει. Επειδή, λοιπόν, καλύτερα να είναι μεγαλύτερο παρά μικρότερο, ζήτα ένα νούμερο μεγαλύτερο και προσάρμοσε τους ειδικούς πάτους που θα κάνουν τη δυσφορία κατά πάρα πολύ πιο ανεκτή.

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για τη θητεία σου σε απίθανες προσφορές.

Επιθέματα για φουσκάλες

ανδρικα ποδια

Πάντως, όσο σκληρό δέρμα και αν έχεις στα πόδια και όσο καλά και αν σου ταιριάξουν οι αρβύλες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις τις πρώτες μέρες φουσκάλες σε κάποιο δάχτυλο. Για να μην έχεις λοιπόν να σκεφτείς και αυτόν τον πόνο, σου προτείνουμε τα επιθέματα για φουσκάλες, τα οποία κρατάνε μέρες και δεν χρειάζεται να βγαίνουν στο μπάνιο.

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για τη θητεία σου σε απίθανες προσφορές.

Αποσμητικό ποδιών

αποσμητικο ποδιων

Όσο καθαρός και αν θέλεις να είσαι, στον στρατό θα καταλάβεις ότι οι έννοιες της καθαριότητας και της βρομιάς είναι αρκετά σχετικές. Εν πάση περιπτώσει, σε πρώτη φάση το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι όσο το δυνατόν πιο καλά με τον εαυτό σου και σε αυτό θα βοηθήσει, αν κάθε φορά που βγάζεις τα άρβυλα δεν θέλεις να κρυφτείς από το ίδιο σου το σώμα. Μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο αποσμητικό σπρέι ποδιών, όμως πολύ αποτελεσματική είναι και η αποσμητική πούδρα για τα παπούτσια, γιατί δεν καλύπτει απλώς τη μυρωδιά αλλά και απορροφάει τον ιδρώτα.

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για τη θητεία σου σε απίθανες προσφορές.

Αντιαλλεργικό σπρέι

Δυστυχώς, το στρώμα, στο οποίο θα κοιμάσαι, θα έχει εκατομμύρια ακάρεα και κοριούς, γιατί πολύ απλά κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να το πλύνει με ατμό. Αν, λοιπόν, υποφέρεις από αλλεργίες, θα πρέπει οπωσδήποτε να ψεκάσεις το στρώμα με φυτικό σπρέι που σκοτώνει και απωθεί όλα αυτά τα μικροσκοπικά ζωύφια που μπορούν άνετα να σου καταστρέψουν εντελώς το λιγοστό ύπνο που θα έχεις.

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για τη θητεία σου σε απίθανες προσφορές.

Αφρός ξυρίσματος

αφρος ξυρισματος

Για την ακρίβεια, πάρε μαζί σου τον πιο πλούσιο αφρό ξυρίσματος που μπορείς να βρεις. Στόχος είναι να προστατεύει το δέρμα σου από το συνεχές ξύρισμα, το οποίο γίνεται γρήγορα και άτσαλα. Ειδικά αν πριν το στρατό ξυριζόσουν μια φορά στις δέκα μέρες, θα χρειαστείς αφρό ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα, ώστε να μην υποφέρεις από κοκκινίλες και τραβήγματα τις πρώτες μέρες.

Βρες εδώ όλα όσα θα χρειαστείς για τη θητεία σου σε απίθανες προσφορές.