ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ €39!
Λάδι για γένια : τα 5 καλύτερα προϊόντα που σας εγγυώνται μια όμορφη γενειάδα
Υγεία Ανδρική περιποίηση

Λάδι για γένια : τα 5 καλύτερα προϊόντα που σας εγγυώνται μια όμορφη γενειάδα

Θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε μια όμορφη και περιποιημένη γενειάδα που θα σας δίνει πόντους στο στυλ σας και θα συμβάλλει σε μια αρρενωπή και γοητευτική εμφάνιση; Για να το πετύχετε, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε λάδι για γένια, το οποίο θρέφει βαθιά την τρίχα και της επιτρέπει να παραμένει υγιής όσο μακραίνει. Διαφορετικά, η τρίχα πολύ γρήγορα θα σπάσει, το δέρμα του προσώπου θα είναι ξηρό και αφυδατωμένο και τελικά δεν θα πετύχετε αυτό που ονειρευόσασταν, όταν ξεκινήσατε να αφήνετε μούσια. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς τα πέντε καλύτερα λάδια για την περιποίηση γενειάδας που θα ταιριάξουν στο δέρμα σας και θα αφήσουν μια υπέροχη μυρωδιά που θα σας συντροφεύει όλη μέρα.

Barbatus Beard Oil Old School

Η Barbatus είναι μία από τις πιο γνωστές ελληνικές μάρκες περιποίησης γενειάδας και αυτό το λάδι για γένια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα. Μαλακώνει και δυναμώνει την τρίχα της γενειάδας, την κάνει να φαίνεται πιο πλούσια και ενυδατώνει το δέρμα κάτω από αυτή. Η μεγαλύτερή της καινοτομία, όμως, είναι ότι δεν αφήνει λιπαρότητα ακόμα και στις πολύ λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι κατάλληλη ακόμα και για δέρματα με ακμή.

Barbatus Beard Oil

Barbatus Beard Oil Old School

Proraso Beard Oil Wood And Spice

Το λάδι αυτό της Proraso μαλακώνει και προστατεύει τις μεγάλες τρίχες ενώ παράλληλα στρώνει τις πιο κοντές και ατίθασες τρίχες της γενειάδας. Η σύνθεση της μεταξύ άλλων περιλαμβάνει άρωμα κεδρόξυλου και μεσογειακών εσπεριδοειδών που προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Μερικές σταγόνες από το λάδι γενειάδας Proraso beard Oil wood & spice αρκούν για την επιδιόρθωση και την αναζωογόνηση ακόμα και για τις μεγαλύτερες γενειάδες αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Proraso Beard Oil Wood And Spice

Proraso Beard Oil Wood And Spice

Dr K Soap Beard Tonic Peppermint

Ολοκληρωμένο με όλα τα φυσικά συστατικά, αυτό το θρεπτικό έλαιο, περιέχει λάδι πυρήνα βερίκοκου για την περιποίηση γενειάδας, ενώ το έλαιο Jojoba και η βιταμίνη Ε που περιέχει, απαλύνουν και αναζωογονούν την γενειάδα και το δέρμα από κάτω.

Beard Tonic Peppermint
Dr K Soap Beard Tonic Peppermint

Barbatus Beard Oil Surf

Στον αντίποδα όσων αντρών θέλουν να αποφύγουν τη λιπαρή αίσθηση, βρίσκονται όσοι υποφέρουν από ξηροδερμία, κάτι που μπορεί να προκαλεί συχνή φαγούρα στο δέρμα κάτω από τη γενειάδα. Για αυτούς τους άντρες, λοιπόν, το λάδι Barbatus Beard Oil Surf είναι ιδανικό. Με μόλις 2-3 σταγόνες μετά το λούσιμο όχι μόνο ενυδατώνει βαθιά την τρίχα, αλλά καταπραΰνει και το δέρμα του προσώπου θρέφοντάς το σε βάθος.

Barbatus Beard Oil Surf
Barbatus Beard Oil Surf

Nivea Beard Oil

Αν ψάχνετε για ένα λάδι για γένια, το οποίο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλα τα μήκη γενειάδας, τότε το Nivea Beard Oil είναι αυτό που ψάχνετε. Έχει ελαφριά σύνθεση με συστατικά φυσικής προέλευσης, όμως το μεγαλύτερο του ατού είναι η πολύ χαμηλή τιμή του (7,80€ τα 75 ml).

Nivea Beard Oil

Nivea Beard Oil